Už je to tady..

20. 8. 2012 17:51

Po příjezdu Vás ubytují v jedné ze škol a rozdělí podle diecézí. Každý dostane balíček účastníka se Žďárbookem, zpěvníkem a blokem na piškvorky. Zaujmete místo v jedné z tělocvičen nebo tříd a pak nezbývá než jít poznat terén.

Můžete bydlet docela kousek, ale záleží od čeho. Kousek od nádraží neznamená kousek od pódia. Můžete tedy duchovní týden spojit s kondičním chozením. Běžně ujdete každý den 10km. Pokud se vydáte na nějaký program v zámku, pak zcela jistě ještě víc. Když si přimyslíte to teplo a slunce, buď Vás to zocelí, nebo položí. Síly můžete čerpat například v Barbaru, který je otevřený téměř pořád mimo duchovní program.

Program je velmi nabitý a obohacen o hudební doprovod některé z pozvaných kapel (VeKa, Kapři, Adorare). Společný program probíhá na hlavním pódiu u zimního stadionu. Ta myšlenka, že se pečete na žhnoucím slunci a pár desítek metrů vedle Vás je uvnitř ledová plocha dokáže potrápit Vaši fantasii a nervovou soustavu. Nezbyde Vám, než se s tím vyrovnat. Je pro Vás ale připraven také blok přednášek a to hned několikrát. Na výběr je z bohatého seznamu přednášek na zajímavá témata a od známých i méně známých osobností. Nejraději byste se roztrojili a pak ještě rozpůlili, abyste zvládli jít na to co Vás zájimá. Nechybí ani kulturní odpoledne, kdy jsou připraveny koncerty skupin, jednotlivců a nechybí ani divadelní představení.

O odpočinku se tady moc nemluví. Cílem Vašeho bytí zde ve Žďáru je žít naplno, mít radost z toho že potkáváte přátele a být s nimi ve společenství. To Vás naplňuje radostí.

Zobrazeno 925×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio