Zdar ze Zdaru!

20. 8. 2012 17:52

Zdar ze Zdraru!

Na každém kroku je potkáte. Jsou všude. Nosí žluté vesty a v rukách se jim třepetají oranžové praporky. Nekompromisně Vás nepustí z chodníku nebo z přechodu ani o píď. Když se jich ale na něco zeptáte, ochotně Vám poradí nebo řeknou, ať se zeptáte Karla. Bez nich by to tady nešlo. A nejsou jediní. Stejně nezastupitelnou roli mají dva kamarádi Johnny a Jenny, kterých tu můžete vidět krásný dvouřadý zástup. Chodí za nimi všichni. A odcházejí vždy s úlevou :-) Další důležitou roli v týmu těch potřebných má již zmiňovaný Karel. Karel zná a ví vše, ale nikdo nezná Karla a neví, jak vypadá. Naštěstí se ale vždy najde řešení, jak informace od Karla sdělit všem účastníkům.

Kdyby se Vám stýskalo po domově, můžete nakouknout pod pokličku domácnosti rodiny Žďárských. Situace, které všichni znají z domu, řeší s odlehčeným humorem a bez velkých mravních kázání. Respektují své dvě dospívající děti, které mají svůj styl, a dostává se jim patřičného prostoru pro svůj rozvoj.

Zbývá vyjmenovat, že by to tu ještě nemohlo fungovat bez všech kněží, technických pracovníků, podpory okolí a pak je také dobře, že aspoň někdo přijel otestovat připravenost celé akce. Šest tisíc mladých a další čtyři tisíce lidí mířících na pouť rodin je dobrá vizitka.

Zobrazeno 951×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio